Borne: Aan de Lover – 18 2-onder-1 dakwoningen

Borne

Wonen aan de Lover in Borne:

Tuinstad

In de Bornsche Maten worden zeven prachtige woonwijken gerealiseerd. Elke wijk heeft zijn eigen kwaliteiten en woonsfeer. Tuinstad is ook zo’n wijk. Hier is het fijn thuiskomen in een sfeer die doet denken aan de vroegere tuindorpen. Ruim opgezet, veel groen en de huizen zijn voorzien van klassieke elementen. De zeven buurten worden met elkaar verbonden door het Bornsche Beekpark. Het hart van de wijk. Dit bijzonder groene park biedt omwonenden alle ruimte voor ontspanning, educatie, sport, kunst en cultuur. ’s Avonds een rondje met de hond, een balletje trappen met de kinderen of in de omgeving hardlopen. Het kan hier allemaal.

Woning met karakter

De witte gevels met leverkleurige vlakken geven de woning een fraai en luxe karakter. Binnen valt het hoge afwerkingsniveau op. Zo komen er vrijhangende toiletten in de sanitaire ruimte en wordt de badkamer standaard tot aan het plafond betegeld.

De grote woningen van het type L hebben een woon- oppervlakte van maar liefst 146 m2. Liever nog een slagje groter wonen? Kies dan voor de XL-variant met een woonoppervlakte van maar liefst 154 m2. Al die ruimte biedt veel mogelijkheden. Zo kan de zolder bijvoorbeeld een slaapplaats worden voor één van uw kinderen, een sportruimte, een kantoor of de perfecte plek om spullen op te bergen… Laat uw fantasie de vrije loop!

meer informatie: www.wonenaandelover.nl