Zeewolde: 12 2-onder-1 dakwoningen

Zeewolde

De Groene Oase: intiem wonen aan de bosrand.

De Groene Oase wordt op één van de mooiste plekjes van Polderwijk Zeewolde gerealiseerd. In Bergkwartier Hoog gelegen aan een hofje, grenzend aan het Bos en op steenworp afstand van het Wolderwijd, 12 zeer ruime twee-onder-één kapwoningen. De situering kenmerkt zich door het laten verspringen van de woningen waardoor er een intieme en kindvriendelijke woonomgeving ontstaat in combinatie met de gekozen architectuurstijl is De Groene Oase voor Zeewolde dé plek om te wonen.

De Groene Oase, Zeewolde

Zeewolde

Wie in hartje Nederland op zoek is naar rust, ruimte en volop natuur, kan niet om Zeewolde heen. Dit schitterende aan het Wolderwijd gelegen dorp wordt aan alle kanten omringd door een diversiteit aan landschappen. Zo grenst de noordzijde aan het weidse agrarische landschap, terwijl aan de zuid- en westzijde zich het grootste loofbos van Nederland bevindt. Aan de oostzijde tenslotte ligt het Wolderwijd; een prachtige plek om te zeilen, te surfen, te zwemmen en ’s winters, te schaatsen. En dat alles op een half uur autorijden van Amersfoort en Hilversum en op drie kwartier autorijden van Amsterdam, Utrecht en Zwolle, hoe centraal wil je wonen?

Voorzieningen

Zeewolde met circa 21.000 inwoners is een gezellig “dorp” met stadse allure voor jong en oud. Groeien zonder het dorpse karakter te verliezen is het credo. Het heeft een gezellig centrum met alle nodige voorzieningen en winkels.

meer informatie: www.degroeneoase-zeewolde.nl